Saturday, January 31, 2009

Turban Modelleri












Bu sezonun Kışlık Türban Modelleri yani baş örtüsü modelleri oldukca renkli girildi. islami giyim denince kapalı modeller yani tesettür eşarp ve tesettür pardüsü modelleri şik olmayı isteyen bayanların vazgeçilmez tercihi oldu. Tesettürlü modeller genelde elti insanların yani sosyetinin taktığı türban modelleri ve gene sosyetik insanların türban bağlama modelleri tercih edilenler arasında. türban takma modelleri ve Çeşit çeşit türban Modeleri tesettür sitemiz olan yenimoda.bolgspot.com da tesettür giyim in ve iç çamaşırı giyim mazalarının adreslerini bu konudan önceki konuda sizlere vermiştim. Tesettur modası ve gıyım tarzı olarak en çok beğendiğim ve en güzelleri tesettürlü nişanlıklar olduğunu şüşünüyorum. Tesettürgiyim kapalı gelinlik ve nişanlıklar bu bahar tüm markalar birbirine iddialı tarzda yeni modalar çıkaracaktır. Tesettür gelinlik Modellerini bu konudan sonraki konularda takip edebilirsiniz. Bayan nişanlık ve Erkek nisanlik Modellerini gene kapalı gelinlik Modelleri Takip edecektir.
islami nişanlık giyim modelleri olarak abiye elbiseler ve düğünde giyilebilecek tesettürlü bayanlar ın tercihi olan türbanlı gelinlikler tesettür camiasında çok satılanlar arasında olduğunu biliyorum. Türban elbise satan ve turban giyim magazalarında çalışan turbanli arkadaşlarım mevcut bu bilgileri onlarla yaptığım mülakatlardan elde ettim. Bu Mağazalarda çalışan arkadaşlarım türbanlı foto galerileri oluşturmandada bana yardımcı oldular. Türbanlı resimleri temin ederken Mini etek giyen bir arkadaşımda destek oldu bana Bu arkadaşlarıma huzurlarınızda sonsuz teşekürlerimi iletiyorum. Sevgili Elif ve Banu. pardesü başı kapalı bayanlarında en çok tercih edilen giyim moellerindendir, gece kıyafeti denince müsbet mütevazi giyim olarak bu resimlerdeki ve fotoraftaki bayan mankenlerin sunduğu gipür lü güpür takılı eşarplarla oldukca canlı renkli ve sade renkli kıyafetler ve elbiselerle geniş bir kreasyon ve kolleksiyon sunmaya çalıştım siz sevgili ziyaretcilerime.
Yazları Gidilebilecek tesettür otel ve Tesettür Modellerin adreslerini birazdan sizler vereceğim bu hotel ler kesinlikle tam sizlere göre. Türbanlı ve kapalı bayanların gidebileceği yerler buralar olacaktır eminim. Bu otel ve modellerin mağazalarında eşarp bağlama eğitimide verildiğini duymuştum. Ayrıca Erkek ve Bayan ceketÇeşitleri Erkek takım modelleri Damatlık modelleride bu mağazalarda satıldığını biliyorum.
Genç kızların kına geceleri ugoza eşarp takmaları genelde sonbahar ilkbahar kış ve yaz sezonlarında yaygınca giyinmeyi tercih etmektedirler.
Gelelim eşarp bağlama şekilleri ne gelince sıra 2009 tesettür modası denince tabiki eşarp bağlama türleri akla gelmektedir. Bu konudasizlere en fazla yardımcı olacak bir mağaza söyleyeyim Tabiki bu aydan tesettür dür. bayan tesettür denince aydan ve tekbir giyim akla gelir değilmi. en güzel tesettür tekbir giyim tesettür mağazalarında satılmaktadır. tekbir tesettür fiyatı genel olarak uygun fiyatlı ürünler satmaktadırlar. tesettür abiye ve tesettür elbise fiyatlarından bazıları 150-200 TL olduğunu geçen magazanın birinde gezerken aldım. tesettür elbiseler in tesettür giyim modelleri ve tesettür kıyafetleri tesettür mağazalarının en fazla satılan ürünleri olduğunu bu gittiğim mağazada öğrendim. Bu sezorun Tesettür moda giyim tarzları tesettür modasi bakımında canlı renkler ve yenimoda isimli blogumuzdaki gibi tesettür resimleri yer almaktadır. tesettürlü moda giyim denince internette ise www.yenimoda.blogspot.com, www.tesettür.com ve tekbir.com.tr siteleri akla gelmesi lazım. MUTLU ve TESETTÜRLÜ GÜNLER DİLERİM.

Tesettur Modasi Yeni cikan Teseddür Modelleri







2009 yılının tesettür modasıoldukca renkli ve desenli olarak vizyona çıktı. moda giyim de tesettür giyim modelleri ve çeşitleri olarak uzun kollu tesettür modelleri ile eşarp ve bolera türleri gene kapalı bayanlarda ön pilana çıkmaktadır. tesettur moda giyim lerde kesinlikle uzun topuklu ayakkabı terçih edilmiyor genelde uzun ve ince topuklu ayakkabı modellerini mini etek giyen bayanlar tercih etmektedirler. tesettur modası olarak yeni sezonya kışlık tesettür modelleri ve yazlık tesettür modelleri genelde setrems giyim ve tekbir giyim magazalarında satışasunulduğunu biliyorum. tesettür moda olarak gene pardüsü uzun hırka ve Renkli kazaklar ön pilana çıkıyor. Tesettur modasi kim ne giyerse ve yakışırsa o bence modadır diye düşünüyorum. Fakat tesettür modası genince marka ve son noda yeni çıkanlar sosyetenin giyindiği tesettür modelleri ile yok şunun giydigi tesettürün markası yok bunun giydigi eşarpın markası nedir gibi arayışa geçmeleri oldukca enteresandır. tesettürde buy yılın yeni modası armina eşarp tekbir giyim ve setrems mağazalarının adreslerinde uygun fiyatlara bulabilir. tesetür modası nı sizlerde takip edebilirsiniz.



İstanbulda Bulunan Tesettür Magazalarının adres ve telefonları:

Dicle Giyim
İ.M.Ç 5.Blok No:5657 Unkapanı / İST
Telefonlar:
0212 522 22 19
Fax:
0212 527 32 58

tekbir giyim
Tekbir Giyim Fatih Plaza
Fevzipaşa Cad. No:131 Fatih / İST
Telefonlar:
0212 533 17 79
Fax:
0212 534 45 64

aydan giyim
Aydan Giyim Merkez
İ.M.Ç Blok No:5662 Unkapanı / İST
Telefonlar:
0212 513 71 40
Fax:
0212 519 16 09

iclal giyim
İclal Giyim Merkez
Hoca Hanı Cad.Bahtiyar Han No:51 Eminönü / İST
Telefonlar:
0212 519 90 18
Fax:
0212 519 90 19

aker eşarp
Aker Fatih Satış Mağazası
Fevzipaşa Cad. No:56 Fatih /İST
Telefonlar:
0212 521 27 40
Danışma Hattı
0800 211 61 03

En Fazla Satış Yapan Tesettür Giyim Magazaları
Dicle Giyim
Tekbir Giyim
Aydan Tesettür
İclal Tesettür

En Fazla Satış Yapan Eşarp Modelleri ve Magazaları
Aker Eşarp
Akel Eşarp
Ahsen Eşarp
Armine Eşarp
Ar İpek Eşarp
Belli Eşarp
Bona Sera Eşarp
M.Deniz Eşarp
Miray Eşarp
Pierre Cardin Eşarp
Sidelya Eşarp
Ugoza Eşarp

Friday, January 30, 2009

Nine West Bayan Cizme Modelleri ve Bot Modelleri


Nine West Bayan Cizme Modelleri Kahverengi renkli benim favarim.



Nine West Bayan Bot Modelleri beyaz işlemeli bot moda bot modelidir.


Klasik Nine West Bayan Cizme Modelleri ve Bot Modelleri

Bu sezonun yeni çıkan Nine West Bayan Bot ve Cizme Modelleri Yeni sezonda ilk defa sizlere sunmaktan gene onurluyuz.

Nine West’ten flat sandalet modelleri ve nine west serisi olarak yenimoda.blogspot.com alilesinin sizlere sunduğu versiyonlardan en can alıcısı olduğunu düşünüyorum. nine west ayakkabı modelleri başta nine west bot modelleri ve nine west çizme modelleri olmak üzere bu bülümde ikisini verceğim Tabiki sevgili bayanlarımıza daha devamı gelecek.Nine West Bot Modelleri renkleri ve olgun bayan bot veNine West Çizme Modelleri inanıyorumki sizlere çok şık ve gösterişli duracaktır. Nine West Ayakkabı Modelleri nin fiyatları ne kadardır diye sorarsanız ankara magazası nda ve istanbul mağazasında 150-200 tl arası satılmaktadır.
Nine West kırmızı halı koleksiyonu komşumuz olan Nalan apla aldığında kendi kızına ise Nine West kız çocuğu babet modellerinden birtane beğenmiş fakat parası yetişmediği için alamadığın söylemişti. Nine West ile rengarenk bir ayakkabı dünyası mağasasında satıldığını gördüm fakat sizlere ayakkabı dünyasından alışveriş yapmamanızı davsiye ediyorum nedenini sorarsanız bir tane Canel Active marka ayakkabı yani bot almıştım tabanı acıldı adamlara götürdüm 30 gün sonra ayakkabımın geldiğini söylediler gittiğimde ise adamlar ayakkabının altını yapıştırıp aynı ayakkabıyı bana verdiler. değiştirme yapmadılar. Neyse bu sadece bir bilgi sizler için.

nine west çizmekreasyonu ve nine west in çizme koleksiyonu çeşitleri çok zengin değildir. nine west in bütün modelleri toru topu 10-11 çeşit diye hatırlıyorum. nine westin çizme koleksiyonu rengarenk süet deri ve nubuk olarak biliyorum. ninewest çizme su geçmez deri çizme olarak ta bilinir. süet gibi görüksede kesinlikle karda veya yamırda su almayan bir ayakkabı bot yani cizme türüdür.

Nine West’ten flat sandalet modelleri alırken Nine West Çanta Modelleri nede bakmanızı öneririm. çünkü yazlık Kışlık Nine West bayan erkek ayakkabıları satan mazalarda Çanta modelleride Mevcut ayrıca Kemer Çeşitleride bulunduğunu biliyorum.
Mutlu giyinmeler Sevgili ziyaretcilerim. Hoşcakalın.