Wednesday, April 29, 2009

UGG Canta Modelleri UGG bayan Cantalari






Ugg bot modelleri ile türkiyede hit bir marka olan UGG bir çok şeyler söylendi fakat benim kişisel görüşüm olan bu marka ugg çanta modelleri ilede adından olduşca söz ettireceğine benziyor. En yeni ve en güzel şık bayanlar için güzel ugg çanta modelleri ile 2009 yılındada yeni sezona plaj çanta modelleri ve deri UGG çanta modelleri ile bol çeşit ve zengin kreasyonu ile giriş yaptı bunlardan bazılarını sizlerle paşlaşmak istedim. En çok satılan çanta modeli olan UGG Key Fob modelinin yanı sıra ugg Sophie çanta türleride fazlaca tercih edilen türleridir. Strummer ugg Tierney Komaş çantaları ise oldukça fantastik modellerdir. Yeni çıkan örgü çanta modelleri yani örgü çantalar tığ işi çanta modelleri olduğunu biliyorum fakat örgü çanta modeli genelde dantel çanta modelleri dirler. Örgü çanta örnekleri daha çok makyaj çantası olarak elişi çanta modelleri türleridirler. Bazı firmaların promosyon çanta olarak dağıttığı ve evrak çantası olarakta kullanılan el çantasının askılı olanlarını genelde çocuklar okul çantası olarak kullanmaktalar. Ankarada ve istanbulda çanta imalat yapan yerler ve adreslerini isteyen arkadaşlara ve firmalara verebilirim. Bunun yanında laptop çantası ve seyahat çantaları olarak çok amaçla kullanılan çanta modelleri ve çanta çeşitleri fiyatı nedir ne değildir bilmiyorum amam plaj çantası na göre daha uguz çantalar olduğunu biliyorum.
ugg 2009 yılının güzel ürün satan markasıdır. UGG çanta modelleri en yeni ve en moda yeni sezon UGG çantalar ugg satan mağazaları ise en güzel modellerini sergilemektedirler. UGG türkiye mağzaları ve firmaları ise fiyatı ne olursa olsun işlerinin çok iyi olduğunu söylüyorlar.
ugg çanta modelleri Shauna çeiştleri ve Patent Leather Tierney çeşitleri ise iş hanımlarının kullandığı değişik ve enteresan çanta modellerindendir. yuvarlak süslemeli iğne örgü çanta modeli Ugg çantalar dan çok gözlü ve fermuarlı türü olan Large Flat Pouchette türü resimleri ve Flying Pocket Wristlet çanta fotorafları nın bulunduğu bu Çanta serilerinden Ugg Çanta Modelleri ni sizlere vermek için çok düşündüm fakat zengin içerige sahip bir moda sayfası düşündüğümden verme ihtiyacını hissittim. sevgiyle kalın Hoşcakalan... :)

Sac Modelleri







Bayan saç kesim modelleri olarak en çok tercih edilen bayan saç modelleri arasında açık renkli Tenli olan bayanlara yönelik güzel bayan saç renkleri arasında kumral ve sarışın bayanların okul için saç modelleri en çok tercih edilen arkadan bağlanın okul saç modelleri gelmektedir. Saç toplama modelleri arayan bakımlı bayanların ve artistlerin saç örgü modelleri ise fazla tercih edilen saç örgüsü modelleri arasında yoktur ama Sosyetenin yaptırdığı örgü saç modelleri ise genelde balolarda davetlerde ve kohkeyllerde kullanılan örgülü saç modellerindendir.
Bohem bir görünümün dalgalı ve yumuşak dokunuşlu bir şekilde ortadan ayrılmış saçlarla güzellik camiasına ve reklam yıldızının yaptırdığı saç modeli ve resimleri bulunmaktadır. Yeni çıkan ve çok moda olan saç modelleri yandan ayrılmış düz perçemler ve kısa saç modelleri dir. Sarışın ve açık kahve tonlarıyla 80'li yıllara ait goğal görünü olanlar için kesim saç modelleri ise yüz şekline göre saç kesimleri kıvırcık saç kesimi olarak ayrılmakta idi. Bazı erkek sac modelleri ise bayanları aratmayacak türdedir. 2009 sac modelleri ise en çok tercih edilen uzun sac modelleri dir. sac modelleri resimleri ne baktığınızda daha çok kisa sac modelleri resimli yer alıyor ama sac modelleri genelde sac renkleri ne göre sac kesimi yaptırmaktadırlar.
saç modelleri saç rengi ne göre demiştik bazı saç model lerinde ise saç ekimi fiyatları ile bakıldığında oldukça uygun fiyatlı kesilen ve Saç ekilen yerlerin adreslerinde saç kesimi ve saç şekilleri ni bulabileceksiniz. Erkek saç kuaför lerinde beğendiğiniz model bulamazsanız mutlaka internet sitelerine www. sac modelleri .com adresinden saç şekilleri ne bakınız. Mutlu kalın Hoşca kalın. :)

Kakullu Sac modelleri Kahkul Modelleri nelerdir.







Kaküllü saç modelleri olarak Eğer saçlarınız uzunsa ve saçlarınıza da fön çektirip şöyle bir dışarı çıkarsanız görürsünüz erkeklerin sizlere nasıl baktığını. En güzel saç modelleri veya bana yakışan saç modelleri hangisidir derseniz şayez esmerseniz 2 saç modelini tavsiye ederim. Ama sarışınlar için sac modeli ise ben yukardaki resimi begenmedim ama umarım sizler begenirsiniz.
Kahkül kesimi Saç modelleri dediğinizde inanıyorumki kuoferiniz sizler Kakkullu Sac modelleri katagorisinden size uygun olanı sececektir ama size tavsiyeem Kakkullu Sac modelleri örnekleri nden kendinizin beğendiği örmeği secmenizdir. Kahkül modelleri serisinden ençok kızıl sarı veya kestane rengi olanlar en çok tercih edilenler rasındaki kısa Kakkullu Sac modelleri ndendirl. Peki uzun saç Kakkullu Sac modelleri olarak neyaptırmalıyım derseniz oda sizin tercihinizdir.

Sunday, April 26, 2009

Pierre Cardin Esarp Modelleri Pierre Cardin Esarp Turleri


Yazlık Pierre Cardin Eşarp Modelleri
Yeşil Renkli Pierre Cardin Esarp Modeli

Kırmızı Pierre Cardin Esarp bağlama şekilleri

Mavi Pierre Cardin Esarp Ürünleri

Bone ile Pierre Cardin Esarp modeli bone nasıl bağlanır diyen bayanlar burdan bakabilirler.

Sosyete bayanların taktığı ve tesettür modası olan ünlü marka eşarp modellerinden Pierre Cardin 2009 yılı yazlık eşarp modeli gayet güzel tasarlanmıştır. En şık bayan ben olacağım diyenler için Pierre Cardin başörtüler ve çeşitleri bol renk kırmızı mavi ve turuncu ağırlıklı olarak kapalı abiye üzerine takılabilecek eşarp bağlama yöntemleri ile Pierre Cardin eşarplar sizleri daha görsel ve fantastik olarak klasiklikten çıkaracaktır. www.pierrecardin.com adresinde ki Pierre Cardin eşarpları 2009 yılında yeni çıkan türleri ve yeni çıkan modelleri ile sizlere bir kaçtane örnek sunmak isterim Buyrun Piyer karden pardon piyyer cardin pardüsülerinin bu Pierre Cardin Esarp çeşitleri ve resimleri ile herhangi bir bağlantısı yoktur bilginiz olsun. Pierre Cardin bayan giyimde oldukca bol çeşit ve türleri vardır bunlardan Pierre Cardin pardüsü, Pierre Cardin ayakkabı, Pierre Cardin abiye takımları, Pierre Cardin elbiseler yer almaktadır. Baylar içinise Pierre Cardin takım elbise ve Pierre Cardin kravat modelleride ün salmış marka giyim tarzlarıdır. Umarım Pierre Kardin markası sizlereda pahalı gelmez fiyatı bana biraz tuzlu geldide. En iyi Sosyetenin taktığı eşarp Modeli Pierre Cardin Esarp Modelleri Pierre Cardin Esarp çeşitleridir. Neyse hoşca kalın sevgiyle kalın. :)

Saturday, April 25, 2009

2009 Abiye Modelleri Abiye Cesitleri ve Abiye resimleri


Yeşil Renkli Abiye Modelleri ve fileli etekli abiye modelleri

Boyundan tek iple askılı Abiye Modelleri ve Yırtmaçlı abiye Modelleri

Yeni sezon abiye modelleri ile karşınızdayız. 2008 yılına göre 2009 yılında daha canlı ve daha güzel şik ve narin elbise modası baş göstermiştir. 2009 elbise modelleri ni bir önceki konularda vermiştim ama şimdi ise 2009 modası abiyelerle karşınıza çıkmaya karar verdim. 2009 yaz kreasyonu abiyeler ve elbiselerle canlanan sokaklara ve gece mekanlarına bu 2009 abiye modelleri ni giyen bayanlar dahada renk ve katacaklardır. 2009 elbise modası tabiki 2009 elbise modelleri ile çok cazip fiyat aralıklarında seyir ediyor diyemem çünkü abiye fiyatları oldukça pahalı benim bildigim. Kaç lira derseniz inanın bende son 1 yıldır almadım bu tür elbiselerden. Bende sizler gibi 2009 modası olan bu abiye leri internet siteleri olan bilmem ne .com lardan kakip ediyorum. Ama şunu söyleyimsizlereki Mezuniyet abiye modelleri ni önceki konuda vermiştim hatırlarsanız. Bu konumdada o elbise modelleri ne yakın canlı ve şik renklerdeki Çeket ve etek modelleri ile mezuniyet gece elbiseleri nin Fotoraflarını sundum çünkü sizlere değişik bir fikir verir düşüncesindeyim. mezuniyet kıyafetleri mavi sarı ve siyah renklerde olması benim açımdan tercih renkleridir. Bu yaz modası olan Yazlık Abiye ve yazlık Elbise modasını ankarada satan mağzalar ve istanbulda satan mağzalarda bulabileceksiniz. Konyada aramayın sakın derim çünkü orda Setettürlü abiye Bulabilirsiniz umarım. Uzun kollu abiye Modelleri ne bakan bayan arkadaşlar Setrems mağzasında bulabileceklerdir. DekolteAbiye Modellerini ise her mağzada bulabilirsiniz buna eminim. Fazla dekolte abiye giyinmenizi tavsiye etmem. niçin derseniz siz anlarsınız. :(

Elbise Modelleri Elbise Cesitleri


Genç Kızlar için Mezuniyet Elbise Modelleri ve Parlement Mavisi Abiye Modelleri

Yeni Çıkan Elbise Modellerinin Resimleri, Siyah Elbise Modelleri
Yepyeni ve değişik gün ve gecelerde giyinmek üzere yeni çıkan 2009 elbise modelleri ile karşınızdayız. bu yeni abiyeler inanıyorumki sizleri şık ve çok çekici gösterecektir. Genç kızlar için elbise modelleri değşik renklerde dekolte elbise modelleri 2009 yılının en güzel abiyeler olarak tarihe geçeceğini umuyorum. Ayrıca eteklerilede olgun bayanların katıldığı düğün nişan ve özel günlerde giyilebilecek gece kıyafetleri yazlık ve kışlık elbiseler olarak sizlere sunduğum bu yeni kreasyonların içinden kendinize bir tanesini secerek oldukça iddialı bir görünüm elde etmeniz mümkün olacaktır. Lise ve Kolejlerde okuyan Genç kız arkadaşlaraa mezuniyet elbiseleri olarak ta kullanabileceğiniz mezuniyet kıyafetleri cıvıl cıvıl desen ve renklerde moda olan elbiseler olarak sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum. Çünkü yazlık elbiseler okul mezuniyeti kıyafetleri olarak yeni trende elbiseler le daha canlı bir görünüm elde edeceğine inanıyorum. Buyrun yep yeni çıkan elbise resimlerimize ve Abiye modellerimize bakmaya. Sevgiyle kalın Hoşcakalın.

Msn Kaydol Yeni MSN almak


Yeni Msn Adresi Almak için ve Yeni Msn hesabı Açmak için yapmanız gereken Hotmaile Kaydolmak tır.

Peki sıfır Msn almak istiyorsunuz ama nasıl yeni Msn hesabı açmak olacak bilmiyorsunuz işte size göre tam bir yepyeni yenimoda sitesi. artık Msn live kaydol ma imkanızızda var ayrıca Msn windows hotmail açmak istediğinizde bu sitenin aşagıdaki linglerini tıklayarak yep yeni bir Mesenger alacaksınız.
Bakınız bazı arkadaşlar Msn almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim diye sorabilirler. Msn oturumu açmak için öncelikle Msn yükle meniz gerekmektedir ve Msn live chat yapmak için ise yeni bir hesap almanız gerekmektedir. @Msn.com dan mail açmak için Burayı dıklayarak yeni bir Msn adresi nasıl alınır? öğreneceksiniz. Msn mail nasıl açılır diyenler işte tam size göre bir yardım sitesi. Msn nerden alınır tabiki Bu adrese tıklayarak alabilirsiniz. Msn nerden yüklenir? der iseniz onunda bundan sonraki konularda yerini vereceğim. bizi izlemeye devam edin lütfen... MSN ile güzel sohbetler ve sıcak sohbetler dileriz... :)

Evet arkadaşlar Yep yeni Msn hesabı açmak ve yep yeni Msn adresi almak isteyenler aşağıdaki linglerden faydalanabilirler.



Birbirinden değişik ülke uzantılarda da Msn adresi almanız mümkündür.

isminiz* @hotmail.co.uk http://accountservices.passport.net/reg.srf?id=2&sl=1&lc=2057 için buraya







isminiz* @w.cn https://domains.live.com/members/signup.aspx?domain=w.cn ve yeni uzantılı MSN adreslerine hemen kaydolun. güle güle MSN nizi kullanNIn.... :)

Friday, April 24, 2009

Msn parolamı unuttum Msn sifremi nasil geri alirim


Msn şifremi değiştirmek istiyorum diyorsanız ve Hotmail şifremi unuttum Msn şifremi değiştirmek istiyorum gibi bir sıkıntınız varsa işte tam size göre bir yer buldunuz buyrun Hotmail şifremi unuttum diyenlerin merkezi ve çözüm yeri.

Gelelim msn yani hotmail hesabınızın şifresini yani Parolanızı uzun süredir kullanmıyorsunuz veya unuttuysanız başlangıcta yapmanız gereken ŞURADAN girerek aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa açılacaktır. Bu bölüme msn adresinizi ve doğrulama kodunu bilgilerini yazdıktan sonra sonra aşağıdaki resimdeki gibi bir görüntü ekranınıza gelecek sonrasında ise devam islemleri yapacaksınız.


Şimdi açılan sayfada kimliğimi doğrulamak için konum bilgilerini ve gizli yanıtınızı kullan seçeneğini kutucuga işaretlemeniz gerekmektedir sonrası ise


Açılan sayfadaki yerleri doldurarak şifrenizi yani paralanızı sıfırlayacaksınız.

kayıp ettiğiniz şifreniz kapanacak yep yeni bir şifreyi elde etmiş olacaksınız.
İşte buradan sorduklarınız olan şifre unuttum gibi msn şifre değiştir peki nasıl şifremi unuttum ne yapmam lazım? hotmail msn şifresini unuttum geri nasıl alırım? hotmail değiştir ve msn şifre unuttum yeni nasıl alırım? hotmail şifremi değiştirmek istiyorum ve şifremi değiştirmek istiyorum peki ama nasıl? şifremi unuttum msn hotmail şifre degiştirve sistem bilgilerimi nasıl değiştiririm? şifremi değiştir derken tabiki hotmail şifremi değiştirme konularından hotmail sifremi unuttum konusununu bu bölümde bulabilir gilgilenebilirve msn şifre değiştirmek istiyorum dediğinizde ise size tam bilgi sunan yenimoda sitemizden msn sifremi unuttum bölümünü tıklarsanaz gerekli tüm kolaylık ve bilgiyi buradan elde edebilirsiniz. sevgiyle Yenimoda.blogspot.com sitemizde kalın. Mutlu Kalın Mesenger Yenilikleri neler buradan öğrenin. Selamlar. :)

MSN sifresi nasıl Degisir Resimli anlatim MSN sifre degistirmek


MSN Şifresi Değiştirme Hotmail com şifresi nasıl değişir sorusuna burda yanıt bulacaksınız.
Bir çok Forumda bloglarda ve web sitesinde ve mail haber gruplarındayayınlanan ve merak edilen MSN Şifresi Nasıl Değiştirilir, MSN Parolası Nasıl Değiştirilir?, Msn de şifre nasıl değiştirilir, messenger şifresi nasıl değiştirilir, msn adresindeki şifre nasıl değiştirilir, msn şifresi nasıl değiştirilir?, live msn şifresi nasıl değiştirilir, messenger şifre nasıl değiştirilir. şeklinde sorularla dolu.

Şifrenizden çekiniyormusunuz Msn hacklemek diye millet yargara yapıyor pekiii siz ne yapacaksınız sürekli msn şifrenizi değiştirmeniz lazım ama tabiki bildiğiniz bir şifre yani nutmayayavağınız Msn şifresi değiştirmek için Öncelikle BURADAN Giriş yapmanız gerekmektedir. Sonra çıkan oturum açma ile ilgili bilgileri yazdıktan sonra karşınıza şifre değişitirme bölümü açılacaktır. Burdanda eski şifreniz 2 kez yeni şifrenizi girmenizi isteyecektir. İşlemleri bittikten sonra ise yeni şifreniz ile MSN nizi kullanıma başlayabilirsiniz.

Evvet hotmail.com adresine girerek oturumunuzu açın sağ yukarı kısımda yazılı bulunan seçenekler bölümünüı tıklayınız ayarlarbölümünden kişisel bilgilerinizi düzenleyip şifrenizi veya diğer bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. Sevgiyle kullanın güzel günlerde haberleşim. :)

Saturday, April 18, 2009

Akel Esarp Modelleri Akel Esarp Cesitleri


Yeni sezon akel eşarp modelleri ve akel eşarp çeşitleri ile karşınızdayız akel teseddür pardon Tesettür modellerinden en güzel benim beğendiğim eşarpı sizlerle paylaşmak istedim umarım sizde beğenirsiniz. 2009 yaz sezonu eşarp modelleri olarak akel eşarp resimleri benim en güzelbulduğum ve kullandığım ipek türlerindendir. Değişik renklerde ve en çok satılan eşarp modeli olarak ta bildigim bu penbe renkli bayan lara güzelde yakışmış olan eşarpların fiyatları akel satan mağzalarda 100-450 tl civarında seyretmektedir. Akel satan ankara ve istanbulmağzalarında fiyatı aynı olduğunu duydum. Sizlerde bir aker satan mağzaya tesettür mağzasına uğramanız yeterlidir. Mutluluklar ve güzel giyinmeler dilerim.
Bu Markaların Modellerinide Gezebilirsiniz:

Aker Esarp Modelleri Aker Esarp Cesitleri


Aker Eşarp Modelleri ve Eşarp olarak başörtüsü türban çeşitlerinin en seckin en güzel örneklerinin sunulduğu resim galerisine ve kreasyonlarımıza hoşgeldiniz diyerek sözlerime başlayayım.Yeni Moda ve yeni sezon olan 2009 Yazlık ipek Aker eşarp modelleri tesettürün zirvesinde yerini almış bulunmaktadır. kapalı bayanların ve genç kızların yeni sezonda Aker eşarplar ile şık ve güzel bir görünüm elde edecekler. 2009 Aker eşarp fiyatları Aker eşarp modellerinin çeşitlerine ve Aker eşarp türlerine göre değişmektedir. Yazlık ve kışlık Aker eşarp modelleri deniz kenarında veya bir gece yemeğinde takılabilecek flar la birlikte abiyenizin üstüne veya haşama nızın üzerine Aker eşarp modelleri ile kendinizi renklendireceksiniz. Yeni çıkan Aker eşarp modelleri ve En son Çıkan Aker eşarplar sezon sonu Aker moda esarplarına göre daha canlı renkleri mevcuttur. En son Aker eşarp modelleri genç ve güzel görünüm elde etmek isteyen ve değişik bağlama yöntemleri ile kendinizi şık ve güzel görünüm elde etmenize yarayacaktır. Yeni çıkan Aker eşarp modası tabiki bu yılın Yeni moda Aker eşarp modelleri ne göre daha görsel bir şekillerde dir. Aker fular modelleri de sitemizin en güzel ve en çok ziyaret edilen konularındandır. Aker fular çeşitleri olarak eşarp ve Aker fular resimleri sunan yenimoda sitemizde takip edebileceğiniz fular modası ve eşarp ile fular türlerini de bulabileceksiniz. Aker fülar çeşitleri denince artık ilk akla gelen sitemiz olacaktır. Çünkü Aker eşarbı fular gibi bağlama yöntemlerini ve yeni moda eşarp çeşitlerinin bol ve zengin kreasyonları ince ve kalın ipek kumaştan yenimoda Aker eşarp ları tabikide en iyi ve en fazla bulunan site www.yenimoda.blogspot.com tr sitemizde bulunmaktadır. Aker fular modelleri eski ve yeni trend eşarp resimleri ile karşılaştırma yapıldığında daha estetik ve daha şeffaf bir görünümü vardır.Tesettür eşarp bağlama şekillerini eşarp nasıl bağlanır sorusunun cevabını gene sitemiz sizlere verecektir. eşarp bağlama şekilleri tabiki görsel video ile sunumunu yapacağız fakat eşarp bağlama sanatı apayrı bir sanattır. Eşarp bağlama teknikleri eşarpınızın türüne ve modellerine göre çeşit çeşit eşarp bağlama yöntemleri vardır. eşarp bağlama modelinin en güzel ve en pratik yolunu biz sizlere sunacağız ve eşarp modelleri konularımızdan hemen sonra mutlaka videolu gösterim ile izleyip seyredebileceksiniz.
2009 modası aker eşarp türlerinden olan ve aker başörtü modelleri ile yaz sezonuna merhaba diyen bu yeni modelleri tabiki aker eşarpları ve aker giyim Firmasının toptancılığını yapan aker tesettür giyim mağzaları yapmaktadır. Eşarp Aker le güzeldir. Sevgiyle kalın Hoşcakalın.

* Ugoza Eşarp Modelleri
* Armine Eşarp Modelleri
* Aker Eşarp Modelleri

Monday, April 13, 2009

Ayyildiz Mayo Bikini Modelleri Ayyildiz Plaj urunleri






Bu yaz Deniz denince akla ilk gelin Bikini ve Mayo gelir. Yeni Kreasyon Markası olan Ayyıldız Mayo Modelleri ve yeni Ayyıldız genç kızlar için bu yaz denizleri cıvıl cıvıl yapacak renkli desenleri ve havai tarzı mayoları ile birbirinden güzel Ayyıldız Bikini Modelleri ve ayyıldız bikini çeşitlerini size değerli sitemiz ziyaretcilerine sunarken, Ayyıldız Bayan mayoda ve Kadın Mayo türlerinde daha çok ağır renkleri bu yaz tercih edileceğine benziyor. Transparan modellerinden uzak dantel türü örgü ayyıldız modelleri genç kızlara mahsus güzel bir gürünüm sergilemektedir. Ayyıldız Mayo Modellerinin fiyatları ve Ayyıldız Bikini fiyatlarına gelince www. ayyildiz. com. tr adresinden bakabilirsiniz. Ayyıldız ürünlerinin yeni modelleri Renkli ve belinizi kapatan inci boyunlu ve belli askılı mayolar geniş gövdenizi olduğundan daha ince göstermek için en güzel çüzümdür bence, Göbek lerinizi aksesuarlı Ayyıldız mayolar ise küçük göğüslü ve Büyük gögüslü daha doğrusu Küçük memeli ve büyük memeli iseniz Karşınızdakinin dikkatini farklı yerlere mesela karın bölgenize çekmesizi sağlaryacaktır.En güzel Bikini modelleri ve en yeni iç giyim denince tabiki akla aylıldız ürünleri gelmektedir. Mayo, Bikini, gecelik, sütyen ve külot Çeşitlerinin bol ve değişik modelleri ve çeşitlerinin ise gene ayyıldız firmasında bulabilirsiniz. Ayrıca jartiyer, çorap, korse, Ev Giysileri, Pijama türlerinde ise oldukca bol kreasyon çeşitleri ile 2009 yılına zengin bir girişyapmaktadır. Bu türlere ek olarak ise String, Seksi Çamaşır, Fantezi iç Giyim çeşitlerini farklı markalardada bulsanız ayıllıdz kadar yeni modayı takip eden bir modele rastlamanız çok zordur diye düşünüyorum. Selamlarımla yaza mutlu ve huzurlu girmeniz dileğiyle.

Tekbir Esarp Modelleri Tekbir Esarp Cesitleri


Tekbir Giyim Eşarp Modelleri

Mavi Kırmızı Renkli Tekbir Eşarp Çesitleri
Tekbir Eşarp Modelleri ve Eşarp olarak başörtüsü türban çeşitlerinin en seckin en güzel örneklerinin sunulduğu resim galerisine ve kreasyonlarımıza hoşgeldiniz diyerek sözlerime başlayayım.
Yeni Moda ve yeni sezon olan 2009 Yazlık ipek Tekbir eşarp modelleri tesettürün zirvesinde yerini almış bulunmaktadır. kapalı bayanların ve genç kızların yeni sezonda Tekbir eşarplar ile şık ve güzel bir görünüm elde edecekler. 2009 Tekbir eşarp fiyatları Tekbir eşarp modellerinin çeşitlerine ve Tekbir eşarp türlerine göre değişmektedir. Yazlık ve kışlık Tekbir eşarp modelleri deniz kenarında veya bir gece yemeğinde takılabilecek flar la birlikte abiyenizin üstüne veya haşama nızın üzerine Tekbir eşarp modelleri ile kendinizi renklendireceksiniz. Yeni çıkan Tekbir eşarp modelleri ve En son Çıkan Tekbir eşarplar sezon sonu Tekbir moda esarplarına göre daha canlı renkleri mevcuttur. En son Tekbir eşarp modelleri genç ve güzel görünüm elde etmek isteyen ve değişik bağlama yöntemleri ile kendinizi şık ve güzel görünüm elde etmenize yarayacaktır. Yeni çıkan Tekbir eşarp modası tabiki bu yılın Yeni moda Tekbir eşarp modelleri ne göre daha görsel bir şekillerde dir. Tekbir fular modelleri de sitemizin en güzel ve en çok ziyaret edilen konularındandır. Tekbir fular çeşitleri olarak eşarp ve Tekbir fular resimleri sunan yenimoda sitemizde takip edebileceğiniz fular modası ve eşarp ile fular türlerini de bulabileceksiniz. Tekbir fülar çeşitleri denince artık ilk akla gelen sitemiz olacaktır. Çünkü Tekbir eşarbı fular gibi bağlama yöntemlerini ve yeni moda eşarp çeşitlerinin bol ve zengin kreasyonları ince ve kalın ipek kumaştan yenimoda Tekbir eşarp ları tabikide en iyi ve en fazla bulunan site www.yenimoda.blogspot.com tr sitemizde bulunmaktadır. Tekbir fular modelleri eski ve yeni trend eşarp resimleri ile karşılaştırma yapıldığında daha estetik ve daha şeffaf bir görünümü vardır.
tesettür eşarp bağlama şeklillerini eşarp nasıl bağlanır sorusunun cevabını gene sitemiz sizlere verecektir. eşarp bağlama şekilleri tabiki görsel video ile sunumunu yapacağız fakat eşarp bağlama sanatı apayrı bir sanattır. Eşarp bağlama teknikleri eşarpınızın türüne ve modellerine göre çişit çeşit eşarp bağlama yöntemleri vardır. eşarp bağlama modelinin en güzel ve en pratik yolunu biz sizlere sunacağız ne zamanmı eşarp modelleri konularımızdan hemen sonra mutlaka videolu gösterim ile izleyip seyredebileceksiniz. Mutlu Kalın Hoşca Kalın...:)

* Ugoza Eşarp Modelleri
* Armine Eşarp Modelleri
* Aker Eşarp Modelleri

Wednesday, April 8, 2009

Armine Esarp Modelleri Armine Eşarp Türleri



Genç kızların ve Olgun bayanların türban olarak ta taktıkları ince ipek kuşaştan Armine Eşarp modeleri moda olacağına benziyor. 2009 Yazlık ipek Armine esarp modelleri tesettürün zirvesinde yerini almış bulunmaktadır. kapalı bayanların ve genç kızların yeni sezonda Armine esarplar ile şık ve güzel bir görünüm elde edecekler. 2009 Armine eşarp fiyatları Armine eşarp modellerinin çeşitlerine ve Armine eşarp türlerine göre değişmektedir. Yazlık ve kışlık Armine eşarp modellleri deniz kenarında veya bir gece yemeğinde takılabilecek flar la bilrikte abiyenizin üstüne veya haşema nızın üzerine Armine eşarp mdelleri ile kendinizi renklendireceksiniz. Yeni çıkan Armine eşarp modelleri ve En son Çıkan Armine eşarplar sezon sonu Armine moda esarplarına göre daha canlı renkleri mevcuttur. En son Armine eşarp modelleri genç ve güzel görünüm elde etmek isteyen ve değişik bağlama yöntemleri ile kendinizi şık ve güzel görünüm elde etmenize yarayacaktır. Yeni çıkan Armine esarp modasi tabiki bu yılın Yeni moda Armine eşarp modellerri ne göre daha görsel bir şekillerde dir.
Armine fular modelleri de sitemizin en güzel ve en çok ziyaret edilen konularındandır. Armine fular çeşitleri olarak eşarp ve Armine fular resimleri sunan yenimoda sitemizde takip edebileceğiniz fular modası ve eşarp ile fular türlerini de bulabileceksiniz. Armine fülar çeşitleri denince artık ilk akla gelen sitemiz olacaktır. Çünkü Armine eşarbı fular gibi bağlama yöntemlerini ve yeni moda eşarp çeşitlerinin bol ve zengin kreasyonları ince ve kalın ipek kumaştan yenimoda Armine eşarp ları tabikide en iyi ve en fazla bulunan site www.yenimoda.blogspot.com tr sitemizde bulunmaktadır. Armine fularmodelleri eski ve yeni trend eşarp resimleri ile karşılaştırma yapıldığında daha estetik ve daha şeffaf bir görünümü vardır. yeni moda fular modelleri ni güle güle Kullanmanızı diler sağlıcakla kalın derim Görüşmek üzeri. :?


Armine eşarp Fiyatları ne kadardır?
Cevap: 100 800 tl arasında fiyatı değişiyor
Armine eşarp satan Ankara istanbul tesettür mağzaları nerelerdedir.?
Cevap: Bulabileceğiniz adresleri buradan giriniz.
Yeni çıkan ipek Armine eşarp modelleri sunan internet siteleri neler?
Cevap: Yeni Moda Eşarp Siteleri

Şu zamana kadar Benim kullandığı Eşarp Markalarını ve en çok tercih edilen eşarp markalarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu modeller ARKADAŞLAR ARASINDA YAPTIĞIM mülakatlar neticesinde ve kendi kullandığım Eşarp Markaları arasından derlenmiştir.Sitemiz de olan marka ve resimlerinin bulunduğu eşarp markalarının üstünde lingleri vardır. Tıklayarak Gezebilirsiniz.

* Ahsen Eşarp Modelleri
* Akel Eşarp Modelleri
* Aker Eşarp Modelleri
* Arancia Eşarp Modelleri
* Aripek Eşarp Modelleri
* Armine Eşarp Modelleri
* Avandia Eşarp Modelleri
* Belli Eşarp Modelleri
* Bone Sera Eşarp Modelleri
* Cacharel Eşarp Modelleri
* Çisil Eşarp Modelleri
* Ebru Eşarp Modelleri
* Echarpe Eşarp Modelleri
* Gülsoy Eşarp Modelleri
* Karaca Eşarp Modelleri
* Luis Vera Eşarp Modelleri
* M.Deniz Eşarp Modelleri
* Miray Eşarp Modelleri
* Pierre Cardin Eşarp Modelleri
* Sabri Özel Eşarp Modelleri
* Sidelya Eşarp Modelleri
* Sinem Eşarp Modelleri
* Sura İpek Eşarp Modelleri
* Tekbir Eşarp Modelleri
* Ugoza Eşarp Modelleri
* Vakko Eşarp Modelleri
* Yaren Eşarp Modelleri
* Burberry Eşarpları
* Che Che Eşarpları
* Coach Eşarpları
* Ferragamo Eşarpları
* Gucci Eşarpları
* Hermes Eşarpları
* Loewe Eşarpları
* Lovis Vuitton Eşarpları
* Salvotore Ferragamo Eşarpları
* Vismara Eşarpları

Erkek Parfumu Bayanlarin Hoslandigi Parfum markalari


Evet sevgili Baylar şimdi sizlere en çok merak ettiğiniz bir konuyu aydınlatmak istiyorum. En iyi yeni çıkan güzel kokulu ve uzun süreli parfüm bilen varmıdır aceba diyen sevgili arkadaşlara bir cevabım var en güzel erkek parfümleri tabiki insanın kendi beğendiği parfümdür. Dünyanın en güzel erkek parfümü nedir derseniz ben kendi sıralamamı yaptım isterseniz sizlerle paylaşayım...

2009 en iyi erkek parfümü evimizde belirlende tabiki Dunlop secildi. Bu secim babam ve kardeşim arasında yapıldı. 2009 yılı en iyi erkek parfümü olan Doonlop pun kokusu çok ağır olmamasına rağmen daha hafif kokulu olanlarda vardır. En beğenilen erkek parfümü ve satan mağzalar demiyelimde kozmetikciler genelde en iyi erkek parfüm emporio derler ama onlara sakın kanmayın. Çünkü fiyatı çok pahalıdır. Benim sizlere önereceğim armani erkek parfümleri 2009yılındada güzel yeni kokular çıkardığını bildirmek isterim. 2009 moda parfüm erkek kokusu tabiki bayanları uçuran kokulardır. Erkek parfumü en çok satılan yıl olarak bu yılın olacağını tahmin ediyorum. Baylar için parfümler olarak 2009 parfümleri parfümeri ve kozmetik raflarında yerlerini almış bulunmaktadır. Bende sizlere 2009 Mexx, davidoff, armani, joop markalarından bir kaç resim vermeyi düşündüm. Bu markalari deneyebilirsiniz kokulari cok guzel ve en güzel parfüm kokuları bunlar diyebilmem için bayanlara sordumda karar verdim . Kendi kafamdan karar vermedim bunuda bilesiniz.

İşte Bana ait güzel erkek parfümü Sıralamam : (Haa bunlar kendi beğendiğim erkek parfümlerinin sıralamasıdır. unutmadan onuda belirteyim)
* Calvin Klein Erkek Parfümleri
* Del Mar Bay Parfümlerinin fiyatları pahalı ama genede vereyim.
* joop erkek parfümü
* burberry erkek parfüm
* kenzo erkek parfüm
* hugo boss erkek parfümü
* armani erkek parfümü
* gucci erkek parfümü
* Avon erkek Parfümleri
* Snob Erkek Parfümleri
* Calvin Klein Erkek Parfümleri
* Hugo Boss Erkek Parfümleri
* Bulgari Erkek Parfümleri
* Dior Erkek Parfümleri
Bunlar benim beğendiğim ve kardeşim burak efendinin kullandığı bazı erkek parfümleri bizim ufaklık güzelliğine pek de tüşkündür onuda belirteyim. :)


2009 erkek parfumu hafif ve ağır en ıyı erkek parfümleri olarak yukarıda sıralamış bulunmaktadıyım. 2009 hugo boss, PUMA, burberry bayanlar bunların kokusuna bayılırlar. erkek parfum parfum markalari tekin acar sevil boyner ykm kozmetik ve Parfümeri toptancıları ile alışveriş merkezlerinde rahatlıkla bulabilirsiniz.


Bunlarda Klasikler Erkek Parfümleri ve Kritiklerini aşağıda bilabilirsiniz:
Lacoste Paur Men : hafif kokan kalıcı pir parfümdür.
Joop For Men : Fiyatı ucuz olmasına rağmen fazla tercih edilmiyor bizim arkadaşlar arasında.
Burberry: Touch çok iğrenç kokusu var.
Calvin Klein Truth :Tavsiye ederim kullanın miss gibi kokar.
Lacoste for Women :bayan parfümlerinin içinde tek gecerim.
Rochas: Lumiere :Hafif kokusuna rağmen en çok beğenilenler arasındadır.
Estee Lauder: Intution avrupalı bu parfümü kullanıyormuş arkadaşlar söyledi
Versace's : fazla görmedim ama bizim bürcin güzel koku lu dedi.
Armani: Mania :Kızların beğendigi Erkek parfümü budur işte.
Kenzo: Flower : maganda erkekler bu parfümü kullanırlar benim bildiğim.
Ice Berg Fluid : Hafif bayanların beğendiği bir koku.
Bulgari: Blu Komşumuz bulgaristan parfümü zannetmeyin güzel hoş miss gibi kokusu var.
Lanvin: Oxygene :seviyeli erkeklerin kullandığı bir koku.
Givenchy: Obligue Rewind Ağır olmamasına rağmen sosyete bu parfümü tercih ediyor.
Anna Sui: Sui Dreams : Bayanlar bunu fazla tercih etmiyorlar çünkü türkiyede yok.
Jaipur Saphir : www.yenimoda.blogspot.com ailesi olarak bunu önermiyoruz.
Ghost : parfümlerin hayaleti diye tabir ediliyor güzel kokusu var.
Estee Lauder Beatiful : fransız ve italyan erkekleri bu parfümü çok kullanırlarmış.
Christian Dior Poison : Evli Erkeklerin tercihi bu koku neden derseniz,çapkınlık konuları anlarsınız işte.
Christian Dior Dune : Bekarlarda bu kokuyu kullanıyorlar.
Cacharel: Lulu : Genç kızlar ve evli bayanlar bu kokudan hoşlanıyorlarmış bizim bürcin söyledi.
Lancome: Poeme :İtalyan Parfümü imiş aslının babası italyadan almış iyi koku demişti.