Sunday, August 30, 2009

Erkek Kol Saati Fiyatlari


Casio Saat Modeli

Spor Kol Saati Modeli

Klasik Resmi Kol saati Modelleri

Elaktronik Kol sati Modelleri


Beşiktaş Erkek Kol saati Modeli

Erkek Kol Saati Fiyatları olarak sizlere bazı marka ve modelin fiyatlarını vereceğim. Bunlar arasında Çok tutulan markalardan olan calvin klein kol saati ve pierre cardin kol saati fiyatını öncelikle vermek istiyorum. Bu markalar euro ve dolar cinsinden türkiyeye giriş yapıldığı için satış yapan bağız magazaların ve toptan satış yapan firmaların fiyatları 250-2500 tl arasında Türkiyede istanbul ve ankaradaki bazı markalarda satıldığını bizzat ben abime almak için gezdiğimde fark ettim. Swatch kol saati ve diesel kol saati nin fiyatlarını araştırdığımda ise daha uçuz olduğunu gözlemledim. Kol saatleri fiyatlarına bakılarak sakın almamanızı öneririm en beğendiğiniz ve beğenilen türlerini yeni çıkan modellerinide bakarak almanızda fayda vardır çünkü bu iş zevk işidir. Lacoste kol saatleri ile tommy hilfiger kol saati satan online satış sitesi olan alisverissaati.com da en uygun olanlarını buldum fakat alamadım neden derseniz momentus kol saati ve esprit kol saatleri satışı yapan mağzalardaki fiyatları en uygun olanlarını bu sitede buldum dediğim gibi alamama sebebim ise bu kadar paramın şimdilik olmaması idi. sizlere tavsiyem seiko kol saati modellerini görmeden saat almaya karar vermeyin. benim gibi cerruti kol saati gider alırsınız sonrada neden başka model almadım diye üzülürsünüz. Saad markaları içnideki en spor modelini ise rolex saat fiyatlarına bakarken gördüm seiko 2009 Erkek Kol Saati Fiyatları ve 2009 Bayan Kol Saati Fiyatları hakkındaki bilgileri sizlerle paylaşmaya çalıştım umarım faydalı bilgiler olur sizler için selamlarımla.

Bazı Adidas Kol saati Fiyatlarını sizlerle paylaşayım
Adidas 10-5041-103 Modeli Saat Fiyatı
Fiyat : 102,64 TL
İndirim Oran : % 30

Adidas 10-5041-102 Modeli Saat Fiyatı
Fiyat : 102,64 TL
İndirim Oran : % 30

CEP SAATLERİ KOL SAATİ Markalarından en Çok Tutulan Markalarını sizlere veriyorum
* ADİDAS SAATLERİ
* MANGO SAATLERİ
* CASIO SAATLERİ
* CERRUTI 1881 SAATLERİ
* CITIZEN SAATLERİ
* ELLESSE SAATLERİ
* +HISLON SAATLERİ
* JEEP SAATLERİ
* LORUS SAATLERİ
* MOMENTUS SAATLERİ
* NACAR SAATLERİ
* ORİENT SAATLERİ
* PİERRE CARDİN SAATLERİ
* PULSAR SAATLERİ
* SLAZENGER SAATLERİ
* TİMBERLAND SAATLERİ
* TIMEX SAATLERİ
* TISSOT SAATLERİ
* QUANTUM SAATLERİ


CERRUTTİ 1881
Dünyada Limitli Üretim Hitman Serisi Dünyada 1881 Adet üretilen ve Bulunan Modelidir.
Kdv Dahil : 753,54 YTL
Kristal Cam
Altın Kaplama Kasa
Kronometre elektronik
Takvim göstergeli
Silikon Kordon sağlıklı
Gece Görünebilir Fosforlu ve yanar ışıklı
Su Geçirmez özellikli
24 Ay Garantili olarak Dünyadaki ender saatlerden birisidir.

Thursday, August 27, 2009

Calvin Klein Bayan Kreasyonu Calvin Klein Modası


Calvin Klein Collections


Calvin klein fragrance yaz modasından esinlenerek sizlere sundugum bu kreasyonda yazın sıcaklarından bunalan insanları hatırlatmıştır. bundan dolayı calvin klein swatch türleri daha rahat ve daha estetik bir görselliktedir. Kate moss calvin klein piyasaya yeni çıktığında hepinizin bildigi gibi bir fırtına estirmişti fakat ck calvin klein de ondan aşağı kalamdı oda kot ve blujeens üreterek calvin klein jeans ile sezona çıkış yaptı. Calvin klein underwear satan ankara ve istanbul mağazası calvin klein parfümleri nide satmaya başladılar bunun yanında calvin klein guess türlerinide vitrinlerine koyan mağaza satış yapan firmalar en pahalı kot ve tişört calvin klein jackets ünvanınıda korudular, gene calvin klein sweaters satan firmalar calvin klein jean shorts ve calvin klein denim ürünleri ile piyasanın altında satış yaptıklarını bu ürünleri satan mağaza arkadaşımdan öğrendim. Calvin klein underwear serisini bir ben ve arkadşım tuba denedi fakat Tubanın aldığı calvin klein fragrance ürünüleri benimkinden daha kaliteli ve daha estetik çıktığını sizlere söyleyebilirim. calvin klein jeans dresses modellerinden sizlerinde almasını tavsiye ederim mutlaka sizlerde deneyin. calvin klein tops modellerin giydiği bu ürünlere bakarak umarım fikir sahibi olacaksınızdır.

Nursace Ayakkabi Modelleri Nursace 2009 Bayan Ayakkabi Cesitleri


Nursace Yüksek Topuklu Ayakkabı Modeli

Nursace Ucu açık Siyah renkli Topuklu Ayakkabı Modeli

Nursace Bot Modelleri

Nursace Bağcıklı Ayakkabı Modelleri Sivri Topuklu

Abiye ayakkabı modelleri olarak verilen bu seride abiye ayakkabılaron narinliği ve kibarlığı ile bağcıklı abiye ayakkabı türlerini sergileme imkanı buldum. Abiye markaları tabiki gece kıyafetlerinin ve balo ve trenlerin vazgecilmez ürünleridir. 2009 abiye ayakkabı modelleri nursace ayakkabı modelleri ile daha şık ve topuklu türleri ile revaşta olan abiye ayakkabılarıdırlar. Abiye ayakkabı 2009 yılında nursace ayakkabı modelleri ile popüler türlerindendir. Abiye ayakkabi fiyatlarına gelince fiyatı oldukca pahalı olduğunu ve istanbul başta olmak üzere ankarada nursace satan magaza ve toptan fabrika satış mağzası fiyatlarını sizler için bi araştırma yaptım.

Nursace 2009 fiyat kataloğunda gördüğüm fiyatlar ise 250-750 arasında ayakkabısına göre değişiklik yaptığını sezinledim. Abiye ayakkabısı olarak baktığım bu abiye ayakkabi modellerinın başlıcalarınıda sizlere sundumki bilgi sahibi olasınız diye. Ayakkabı modelleri abiye tür ve renklerine göre sıralanan ve kreasyonda yerini alan Nursace Ayakkabı kataloğu zengin çeşit ve bol ürün yelpazesi ile müşterilerine farklılık lar sunmaktadır. Nursace Ayakkabı Satan mağaza adreslerini tabiki www Nursace com adresinden ve www.yenimoda.blogspot.com Ayakkabı Çanta Terlik Çizme Bot Stiletto türlerinden secerek beğenebileceksiniz.

Klasik Nursace Ayakkabı Modelleri ve Kırmızı Nursace Ayakkabı

Alışveriş Merkezleri
NURSACE İLETİŞİM BİLGİLERİ

E-5 Karayolu üzeri 108.Sok. Esenyurt-Avcılar / İstanbul
telefon 212 428 69 69
Fax 212 428 66 10
Web Site adresi www.nursace.com

NURSACE MAĞAZALARI TELEFON NUMARALARI

Nursace Ayakkabı Teşvikiye : 212 343 83 36
Nursace Ayakkabı Bağdat Cad. : 216 369 86 94
Nursace Ayakkabı Bakırköy : 212 542 16 31

Tuesday, August 25, 2009

Lisesi Okul kiyafetleri, Lise Okul Formalari


Ankara Cumhuriyet Lisesi Okul Formaları


Özel Samanyolu Koleji Okul Kıyafet Modelleri

Okul Kıyafeti ve Ögrenci Giysisi olarak sunduğum bu Lise li Kız çocuğu ve liseli Erkek çocuğunun kıyafetlerine bakarak sakın kendi lisenizin zannetmeyin. verdiğim bu Okul Kıyafeti bir kaç tane özel ve kolejin Okul Giyim Okul Kıyafetleridir. Atatürk Lisesi ve Cunhuriyet liselerinin Okul Forması Okul Formaları borda gerklerde olurdu bizim dönemimizde. fakat Ankara ve istanbul gibi büyük şehirlerde Bu Mustafa kemal atatürk lisesi kız lisesi okul kıyafetleri de truncu kazak ve lacivert ünlüklü okul kıyafeti genelde bu şekillerdedir. Bilinmeyen özel okul özel lise devlet parasız yatılı okullarının iset bazı ünlü Giyim firmaları ve toptan satış yapan Okul Kıyafeti mazalarının fiyatları oldukca uçuzdur. Okul Forması fiyatı ne kadardir derseniz genelde 175 - 300 tl arasında değişmektedir. Fakat İlköğretim okulu Okul Önlüğü fiyatı ise biraz daha ucuzdur. Okullu tüm çocuklarımıza 2009-2010 eğitim öğretim döneminde üstün başarılar dileriz.

Orgu Canta Modelleri Canta Cesitleri


el örgüsü çantalar çanta modelleri, örgü çanta çanta resimleri

çanta örnekleri, bayan çantası, el yapımı çantalar

yeni moda çanta örnekleri, örgü çanta örnekleri

tığ işi çanta çanta modeli, Okul örgü çanta Modeli
örgü çanta modelleri olarak verdigim bu Canta Resimlerini özenle aradığım ve el örgüsü olarak bulduğum çanta modelleri dirler. Örgü çanta çeşitleri renkli ipten tığ veya şişle örülen çanta örgü modellerinden derlenen bu galerinin farklı renk ve motiflerle süslenerek gerek kurdaleli çanta modelleri örgülerek gerekse ince orlon ip ile örgüden çanta modellerini ben çok beğendim umarım sizlerde begeneceksiniz. örgüçanta ların fermuarlı olanları ve bağcıklı olarak örgülü çanta modelleri de mevcut bunları okul örgü çantaları olarakta liselerde bir çok kız çocuğu kullanmaktadırlar. Örgü canta örneklerinin yapılışı ve örgü canta modeli tarifini buradan sizlerle paylaşmak istiyorum, İnşallah ilerleyen konularda bunuda paylaşırım. Buradaki Çantalar modelleri ilk bakışta kolay gibi gözüküyor fakat bu orgu canta modelleri o kadarda basit örülebilecek çanta Çeşitlerinden değildir. 2009 yılının Yeni örgü çanta modelleri olarak ben bunları begendim sizlerinde begendiginiz çanta örgü örnekleri varsa lütfen yorumlar kınmından bizlerle paylaşınız. Sevgiyle kalın www.yenimoda.blogspot.com sitemizde kalın.

Tuesday, August 18, 2009

Okul Canta Modelleri Okul Canta Cesitleri


Barbie Okul Çantası
Barbie Beslenme Çantası
Barbie Anaokul Çantası


Barbie Postacı Modeli Çanta
Barbie Çek Çek Okul Çantası
Barbie Serviyet Okul Çantası

Barbie Çek Çek Okul Çantası
Barbie Okul Çantası

MY LITTLE PONY OKUL ÇANTASI
WITCH OKUL ÇANTASI

Witch Okul Çantası Omuz Askılı Çanta

Sırt Çantası NBA Spor Dağcı Seyahat Çantası

SSC Çilek Kız Çek Çek Okul Çantası
SSC Anatomik Ortopedik Okul Çantası

Adidas ve NBA Kız Sırt ÇANTASI

Deri Çanta dan isteyen okul çocukları kendilerine Okul Çantaları çeşitlerinden bulabilirler Bayan Çantaları olarakta dizayn yapan bazı firmalar Evrak Çantası ve Spor Çantası satişlerindada bulunurlar, Ankara kızılayda satışı yapılan Çocuk Çantası satan mağzaları bolcana bulabilirsiniz. Tatile giderken kameranızın Kamera Çantası yok veya pc nizin Laptop Çantası yok ne yapacağım diyede üzülmeyin istanbul veya izmirde bu ürünlerin bolca çeşit ve kreasyonlarını üstelik yeni çıkan modelleri ni bulabilirsiniz. Seyahat Çantası yani Valiz türü ürünleri satan mağazalarda da bulabileceğiniz Beslenme Çantası nıda ilköğretim okulu modellerinide bunun yanında güzel ve en şik Arbi Makyaj Çantası çeşitlerini nike satan mağzalarda ve adidas satan mağzalarda bulabilirsiniz. Pucca Çanta markası olarak imalat yapan yerlerin Laptop Çantası da imal ettiğini umarım biliyorsunuzdur. enteresan ve ipten dokunan Kilim Çanta larını bayanlara en güzel Hediyelik Çanta olarak ta sunabilirsiniz. Bazı markalardan olan ve sosyete bayanların taktığı Fendi Çanta, Gucci Çanta, Kösele Deri çanta, Ferrari Çanta ve Winx Çanta larını genelde ünlülerin kullandıkları ve taktıkları çanta modelleri arasında sayabiliriz. Fakat; Pucca Çanta, Alone Çanta, Promosyon Çantası, Action Man Çanta, Strawberry Shortcake Çilek Kız çantası modellerini ise genelde lise ve ilköğretim okullarına giden öğrencilerin aldığı marka okul çanta modellerinden oldukça çok ürün satişı yapıldığını çantacı arkadaşlardan öğrendim. Dünyaca ünlü Trans Formers, Hello Kitty, Hot Wheels, Hıgh School Musıcal Çanta, Marvel Heroes ve My Scene ürünlerini satan mağaza ise istanbul bebekte ve gene istanbul beşiktaş ta Moda ÇANTA Dünyasında bulabilirsiniz. moda çanta dünyasinin sahibi ibrahim bey ve Nursel hanıma gidip sorduğumda ise yakında; The Incredıble Hulk, Dora and Boots,Ninja Okul Çantası, Unıted Colors Of Benetton - Sısley, Iron MAN, Powerrangers ve Micky Çanta modellerinin bayiliğini yakında alacaklarını dile getirmişlerde 3 ayoldu umarım bunların bayiliklerinide almışlardır. Yasmin marka ve Erkek çocuk Okul çanta modellerinden olan Beauty Okul Çantalarının bir kaç tane resimleri ve fiyatları ile sitemize koyacağım bir göz gezdirirseniz umarım sizlerde begeneceksinizdir.
Witch çantalarının fiyatını sakın sormayın çünkü çok uçuz değil tamı tamına 500 Tl den başladığını biliyorum. bunun yanında My Little Pony ürünü satan bazı mağazalar Sponge Bob ve NBA Sırt ÇaNTALARı satmaktalar, fiyatı kaç lira olursa olsun tüm marka ve modellerde zaman zaman indirimdeki ürünler bulunmaktadır. İndirimdaki bazı ürünleri gene www.yenimoda.blogspot.com tr yani türk sitemizden takip edebilrsiniz. Sevgiyle kalın hoşcakalın.
Online Çanta Satışı yapan 5 mağzanın verilerine göre Popüler Ürünler ve Çanta modellerini sizlere veriyorum.
SSC Çilek Kız Okul Çantası
Barbie Çek Çek Okul Çantası
Barbie Postacı Modeli Çantası
Barbie Beslenme Çantası
Spıderman Proje Çantası
NBA Kız Heybe Postacı Çanta
Barbie Anaokul Çantası
Barbie Bodybag Çanta
Barbie Okul Çantası
Barbie Okul Çantası
SSC Çilek Kız Okul Çantası
Barbie Proje Çantası
Barbie Okul Çantası
Barbie Anaokul Çantası
Sponge Bob Okul Çantası
Barbie Okul Çantası
Sünger Bob Kalem Çantası
SPIDERMAN SHOE BAG
Spıderman Beslenme Çantası
Sünger Bob Kalem Çantası
NBA Kolej Sırt Okul Çantası
NBA Kız Çantası
Barbie Anaokul Çantası
NBA Kolej Sırt Çanta
Barbie Beslenme Çantası
Barbie Anaokul Çantası
Spıderman Beslenme Çantası (Termos)
NBA ÇANTA
Barbie Beslenme Çantası

Saturday, August 15, 2009

Boncuk Oyasi Modelleri Boncuk Oyalari Cesitleri


Boncuklu İğne Oyası Modelleri

Boncuk Oyaları olarak sunduğum Boncuk Oyası çeşitlerini umarım beğenirsiniz. Boncuk Oyaları renkli Boncuk Oyası modelleri ile bu resimlerinde sizlere umarım geğişik türlerini sunmuş olurum. vede boncuk oyası modellerini begenirsiniz.
Boncuk oyaları yapımı ve video görüntülerinide sizlere yakında vereveğim fakat öncesinde oya örnekleri ve oya resimlerini paylaşım yapayım dedim çünkü BONCUKlu Boncuk oyası Modeli yapılırken çok ince detaylar bulunmaktadır.

Boncuk oyaları inçe el işi örgü türleri olduğundan oya örneklerini yapmak oldukca zordur. Ay yıldız Oyası ve Pınar yaprağı Oyası olarak vereceğim örnekler yapılması en kolay boncuk oyaları örnekleridir.

Boncuklu oyalar farklı türleri ve desenleri ile pul boncuk oyaları en beğenilen ve yeni çıkan oyalar boncuklu türleri fazlaca tutulan çeşitleridir.
boncuk oyası pul boncuk oyası nın bir modeli olarak bayanların başörtüsüne oluşturulan ve başörtüsü kenarı olarak çektikleri arpa boncuk oyası boncuk oyalar arpa boncuk oyaları tülbent kenarı modellerinin en seckin ve en basit yapılan modelleridir. Boncuk oyası örneklerinin bir diger çeşidi ise pullu oyası boncuk Oyalarıdir.

iğne oyası yapılırken iplik oyası ve boncuklu oya örneklerinden esinlenerek namaz örtüsünün kenarı nasıl yapılacağı ve boncuk havlu kenarına kadar bir çok türleri ile yapıldığı ve ev hanımı bayanların boncuk oya örneğini işlerken
boncuklu oyalar ın boncuk oyaları örnekleri boz almaktadırlar.
Boncuk havlu kenarları işleyen genç evlenecek kızlar Damatlık Hovlu modelleri ve Damat Bornoz modellerinin kenarlarınada erkeklere uygun boncuk oyası modelleri ile süslemelerini yapmaktadırlar. ama gene söylüyorum en çok beğenilen türlari arpa boncuk oyası ve pullu oyalar gelmektedirler.

Pullu boncuklu oyaları modellerini yapan evlenecek kızların havlu kenarları boncuk olarak işlemeleri ve nasıl işlendiği örneklerini bir sonraki konularda vereceğimi bildirmek isterim.
Umarım Cehizinizi renklendirirsiniz ve güzellikleri hep birlikte mutlu bir evlilik le süslerseniz. Mutluluklar dileriz tüm ziyaretcilerimize. Bu ve sile ile Sponsorumuz olan google.com.tr ye sükranlarımızı sunuyoruz.