Monday, August 30, 2010

Diz Altı Çorap Modelleri Diz Altı Coraplar

Diz ALtı Çorap Modelleri olarak verdiğim bu Çorap Resimleri ni hepiniz beğeneceksiniz Yeni Moda Ziyaretcilerim.

2010 Bayan Diz altı Çorapları

Desenli bayan ince diz altı çoraplar

Diz altı Soket Çorap modeli

boyuna çizgili Diz Altı çorap modelleri

seksi ve Çekici diz altı ve diz üstü çoraplar

Deseni ve incecik ten rengi Çorap Modeli

En güzel En Harika Bayan Çorap modelleri

Kısa ve dolgun bacaklı kadınların tercih ettikleri Krem rengi diz altı örgü çorap modeli ile iz altı bölgesinde kabalıkları kapatan ve ince gösteren bu çoraplar sayesinde Çorap giyim Modası nı renklendiren ünlü mankenler ve ünlülerin diz altı örgü çorap modeli daha özgür görünümlü ve daha modern kadın olma yolunda ilk adımı atmış bulunuyorlar dır. YeniModa blog ziyaretcilerime sunduğum yeni çorap modelleri ile değişik bir post açtığımı düşünüyorum o bakından Corap Satışı yapan ünlü Moda markalarını da yakında sizlerle paylaşmayı önemsiyorum. Nedeni ise ? Hepinizi çok seviyorum sevgili ziyaretcilerim.

Şalvar Pantolon Modelleri

ŞALVAR MODEL BAYAN PANTOLONLAR VE ŞALVAR TİPİ PANTOLON ÇEŞİTLERİ İLE KARŞINIZDAYIZ. Salvar pantolon sevenlere güzel örnekler vermek istiyorum çünkü bende şalvar pantolonlar giyinmeyi çok seviyorum 2011 yazında ve kışında giyilebilin şalvar pantalon modellerinden seçme moda tasarımları beğeneceğinizi ümit ediyorum.

şalvar modelli pantolonlar

adil ışık harem pantolon

şalvar pantolon modası

şalvar pantalon modelleri

2011 şalvar pantolon modelleri


yarasa pantolon modelleri 2011

Yarasa Şalvar odelleri

Ünlü Sanatcı Jessica alba giyim tarzı sevenlere şalvar etek türü şalvar pantolon modasını veriyorum şalvar tipte pantolon modelleri biraz nostaji giyim olacak amam şalvar pantolon modelleri hep modada kalacaktır şalvar modelleri 2011 kış modası olur diye ümit ediyorum çünkü tesettür giyim tarzı giyinen şık bayanlar şalvar modelleri ni şalvar modası diye adlandırarak tunik ve gömlek altına giyinerek güzel bir görünüm elde edeceklerdir. Şalvar modelleri olarak verdiğim bu şalvar pantolon örnekleri hem kapalı giyinen bayanlara hemde farlı bir tarz olsun diye şalvar pantolon satın almak isteyen bayanlara pantolonlar olarak bu şalvarları önemsiyor, www.yenimoda.blogspot.com blog yönetimi olarak Yeni Moda Yarasa pantolon ve Kot Şalvar Modelleri ve Şalvar kıyafetleri Satın almanızı ve güzel bir görünüm elde etmenizi öneriyoruz

Christian Dior Bayan Ayakkabı Modelleri

Christian Dior Bayan Ayakkabıları Yeni sezon olan Sonbahar/kış kreasyonunun En son Moda Ayakkabılarını umarım beğeneceksiniz.

Christian Dior Bayan Spor Ayakkabı Modelleri

Christian Dior Bayan Klasik Ayakkabı Modeli

Christian Dior Bayan Ayakkabıları

Christian Dior Bayan Klasik Ayakkabı

Dior Ayakkabıları terlik modeli

Christian Dior Yüksek topuklu ayakkabı

Christian Dior Siyah renklidüz taban topuksuz ayakkabıları

Christian Dior Bayan Ayakkabı modasının en seçkin modellerini ve en şıktasarımlarını bu konuda terledim. Christian Dior Bayan Spor Ayakkabı çeşitleri nin resimlerini %100 orjinal Christian Dior Marka satan ünlü alışveriş sitesinin birinden aldım ismini vermek istemiyorum reklam olmasın. Christian Dior Giyim ürünleride sattığından şimdilik sizlere ayakkabı modellerini veriyorum. Daha önceden Christian Dior Çanta modelleri ve Christian Dior gözlük çeşitlerini sizlere vermiştim. Hadi kalın sağlıcakla arkadaşlar.

Sunday, August 29, 2010

En iyi Gömlek Markası En Pahalı Gömlek Markası

En iyi gömlek markaları hangisidir diyenlere işte bu gömlekler ile en pahalı erkek gömleği nin markalarını sizlere sunuyorum. En iyi erkek gömlekleri bu markalardır fakat erkek gömlek almak için online satış yapan orjinal erkek gömleği mağzalarına mutlaka uğrayın veya gittigidiyor.com dan satış yapan mağzalara bakınmanızı tavsiye ederim.

Antony Morato gömlek fiyatları 125 tl

Balenciaga gömlek modeli ve fiyatı 145 tl

Barba gömlek Örnekleri ve fiyatları 135 tl

Blumarine gömlekleri ve fiyatları 150 tl

Gucci gömlek modeli ve fiyatları 175 tl

Gianfranco Ferré gömlekleri

Gianni Versace gömlek modeli ve fiyatı 145 tl

Giorgio Armani gömlek modelleri ve fiyatları 125 tl

Etro gömlek örnekleri ve resimleri

Dolce & Gabbana gömlek fiyatları 125 tl

Abbate gömlek modelleri ve fiyatları 120 tl

Ermenegildo Zegna gömlek çeşitleri ve fiyatları 135 tl

Bisse gömlek modası ve fiyatları 100 tl den başlıyor.

Calvin Klein gömlekleri ve fiyat 125 tl

En iyi gömlek markaları olarak bu markalrı sizlere internetten derledim ERKEK GÖMLEKLERİ satan online mağzaların fiyatlarından da bilgiler alarak sizleri erkek gömlek modelleri hakkında detaylı bilgilendirmek amacındayım, Babama erkek gömlek çeşitleri bakarken en fazla satış yapılan erkek gömlek modası olarak bu markaları bulabildik fakat babam gitti Saten gömlek modellerini beğendi en fazla ve en ucuz erkek gömlek modelleri ise saten olan gömleklerdi. Annem ve benim ısrarıma dayanamayan babam Burberry gömlek, Canali gömlek, Dsquared2 gömlek, Guess gömlek, Krizia gömlek, Missoni gömlek, Prada gömlek, Ralph Lauren gömlek, Roda gömlek ve Valentino gömlek markası tatan ankamall daki büyük firmalarıda gezdirdik gezdirdik amam genede zor beğenen babam gitti kendine kaliteli italyan gömleklerinden olan kalite gömleklerden bir tane aldı biraz ucuz değil ama babamın canı sağolsun rahat gömlek olsun sadece gömlek alın bana dediğinden bizde kendisine Hugo Boss gömlek çeşidinden bir tane aldık. Güle güle giyinesin babacım.

Saturday, August 28, 2010

Versace Elbise Modelleri Versace Elbiseleri

VERSACE GİYİM çeşitlerinden Elbise ve Abiye Çeşitlerini sizlerin beğenisine sunuyorum.

Versace sırt dekolteli uzun gece elbisesi

Versace fırfırlı gece elbisesi

Versace uzun gece elbisesi

versace bayan Elbiseleri Versace Abiyeler

Versace transparan elbise

Versace mini elbise ve Versace gece elbisesi

Versace 2010-2011 sonbahar elbise koleksiyonu arasında olan bu modelleri araştırırken en çok Versace askılı elbise çeşitleri karşıma çıktı, versace giyim de ve versace modası olan versace takım elbiselerinde en ünlü sanatcılar ve moda dünyasınını en seçkin tasarımcılarını firma bünyesinde bulunduran Ünlü Markalardan olan Versace 2010 sonbahar modası Versace abiye ve Versace elbise modellerinde zerifliğin ve pastel renklerin ağırlığını ürünlerinde hissettiriyor. Versace gece elbisesi osan 6 resimdeki 38 beden Versace tuvaletler askılı elbise arasında uzun transparan elbise örnekleri düğün nişan ve özel geçelerde giyilebilecek uzun gece elbisesi satışı yapan mağazalar en çok satılan bacak dekolteli uzun gece elbisesi ve v yaka elbiselor olduğunu forumlarında ve bloglarında bildiriyorlar. Bende Versace Bayan Giyim modasının %100 orijinal Versace Bayan Giyim örneklerini www.yenimoda.blogspot.com blogumda VERSACE ELBİSE MODELLERİ hakkında düşüncelerimi sizlerle paylaştım. Hadin kalın sağlıcakla.

Hunter Çizme Modelleri Hunter Botları

Hunter Çizme Modelleri ve Hunter Çizme Modellerinden Birkaç Resim ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Hunter bayan çizme modelleri

Hunter kışlık çizme modelleri

hanter su geçirmez botlar

Hunter Botları 2010-2011 hunter botlar

hunter ayakkabı

hunter bot Çeşitleri

Hunter Ayakkabı firması tarafından karlı havalarda ve yağmurlu havalarda ayakkları sıcak tutacak ve su geçirmeyecek bot modelleri üreten ender firmalardandır. Hunter Ayakkabıları yeni sezonda renkli modelleri ile çocuklara ve genç bayanlara havalı bir sitil sağlayan diz kapağına kadar uzun çizmeler üreten ender markalardan biridir. Hunter Çizme ve Hunter bot modelleri kuzenim burak için okula giderken giyebileceği güzel ve şirin bot modelleri dir. Hunter Sonbahar/Kış modası yeni sezon ürünlerini ankarada ankamal istanbulda ise istinye park alışveriş yerlerinde bulabilirsiniz. Ayrıca Hunter satış yapan online alışveriş sitesi olarakta sizlere www.gititigidiyor ve sahibinden com sitelerini öneriyorum.